Aanmelden/Afmelden

Leuk dat je overweegt om lid te worden van onze handbalvereniging. Je kunt je het hele jaar door aanmelden als nieuw lid. Het inschrijfformulier kun je vinden op deze pagina en kun je ook na proeftrainingen bij je train(st)er krijgen. Het ingevulde formulier kun je inleveren bij jouw train(st)er of mailen naar de ledenadministratie. Voor aanmelding bij de handbalbond, ontvangen wij graag een digitale (pas)foto.

Inschrijfformulier

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de ledenadministratie (Janneke Wesselink), ledenadministratie@hverix.nl  (06-26977270)

Afmelden als lid

Afmelden moet gebeuren vóór 1 april. De contributieverplichting loopt dan door tot 1 augustus, want een handbalseizoen loopt van 1 augustus tot en met 31 juli het daaropvolgende jaar. Als je je na 1 april afmeldt, moet je voor het hele daaropvolgend seizoen contributie betalen. Mail: ledenadministratie@hverix.nl