Nieuwe sponsor voor Heren 3

Bart Dekkers Timmerwerk en Lurvink Afbouw nieuwe sponsor bij HV Erix.

Waar een gezellig samenzijn in de kantine, na de training, al niet goed voor is. Er werd gesproken over het tenue van Heren 3. Deze was nl. echt toe aan vervanging.

In no-time stonden twee heren op om de mogelijkheden van sponsoring te bekijken. Bart Dekkers van Bart Dekkers Timmerwerk en Arnout Menting van Lurvink Afbouw. En toen was snel bekeken, beide bedrijven wilden wel sponsoren. Super!

Op zondag 16 oktober werd het nieuwe tenue officieel uitgereikt in de Hamalandhal. Bart Dekkers Timmerwerk staat voor een vakkundige aanpak van het vertalen van uw wensen naar een perfect eindresultaat. Of het nu gaat om een complete verbouwing, restauratie of nieuwbouw. Lurvink Afbouw is gespecialiseerd in tal van onderdelen van de moderne afbouw. Van grote tot kleine projecten in zowel Oost- als Midden-Nederland. Zij zeggen met hun no-nonsense instelling projecten met de grootste zorg voor kwaliteit en detail uit te voeren.

Wij zijn er als HV Erix trots op dat beide bedrijven sponsor zijn van ons 3e herenteam en willen hen daarvoor hartelijk bedanken!